Свържете се с нас по всяко време. Обслужваме клиенти в град София.

Телефон: 0898523999

Свържете се с нас

Работен процес

 • Свържете се с нас
  Първата стъпка от нашия работен процес е връзката с клиента. Свържете се с нас на посочения телефон за връзка, за да разберем от коя услуга имате нужда и коя е най - подходящата кубатура на контейнер за Вас. Информацията, която ни е необходима е целта на използването на контейнера, престоя и вида отпадък, който ще извозим, ден и час.
 • Доставяме контейнера
  Щом разберем целта на Вашето обаждане и уговорим желания ден и час за доставка, както и локацията, на която искате да бъде разположен контейнера или да извършим избраната услуга, ние го доставяме в най - кратък срок.
 • Използвате контейнера
  Според количеството и вида на Вашия отпадък ние ще разберем най - добре от кой контейнер имате нужда. Спрямо кубатурата, контейнерите от 3 и 5 кубика могат да бъдат използвани за престой от 3 дни. Най - големият ни контейнер е от 7 кубика, като неговия престой е 5 дни. При необходимост от повече време, цената се променя по договаряне.
 • Извозваме до сметище
  Ако целта е изпълнена и контейнерът е готов за извозване, се свързвате с нас и ние идваме да го вземем. Генерираният отпадък се извозва до сметището в София, където се определя вида на самия отпадък и съдържанието се разделя по класификация на опсаност на отпадъка.

Имате нужда от повече информация или желаете да направите заявка?

Ние сме на разположение всеки ден от 07:00 до 19:00 часа!Свържете се с нас


Или вижте раздел Контакти